O nama

Kaleidoskop Samobor d.o.o. je knjigovodstveni servis koji je započeo radom davne 1990. godine, jedan je od najstarijih knjigovodstvenih servisa u Hrvatskoj.
Osim knjigovodstva naša djelatnost je i video produkcija, pružanje audio i audiovizualnih medijskih usluga, promocija (reklama i propaganda), te računalne i srodne aktivnosti.

Naše usluge koristili su i koriste klijenti raznih djelatnosti, mali i veliki poduzetnici, domaći i strani, gotovo svih oblika: obrtnici, slobodna zanimanja, trgovačka društva, predstavništva, neprofitne organizacije, proračunski korisnici. Poslovni pristup temelji se na pružanju kvalitetnog i urednog vođenja poslovnih knjiga. Vaše poslovne knjige vodimo prema mišljenjima i preporukama porezne uprave. U svome radu detaljno pratimo sve zakone i propise koji su važni za naše klijente. U stalnom smo kontaktu s klijentima, u obliku i na način na koji Vi to želite, I uvijek smo spremni pomoći raznim savjetima. Ukoliko niste zadovoljni sadašnjim knjigovodstvenim servisom ili ga birate po prvi puta, javite nam se, bit će nam zadovoljstvo dogovoriti sastanak i popričati s Vama o Vašim željama, potrebama i ciljevima.

 

Osnovni podaci:

Tvrtka:

KALEIDOSKOP SAMOBOR društvo s ograničenom odgovornošću za usluge i trgovinu
KALEIDOSKOP SAMOBOR d.o.o.

Sjedište/adresa:
Samobor (Grad Samobor)
Katančićeva 28

Temeljni kapital: 
20.000,00 kuna  uplaćen u cijelosti

Pravni oblik:
društvo s ograničenom odgovornošću
 
Nadležni sud:
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080536242
 
OIB: 13861811787
 
Osobe ovlaštene za zastupanje: 
Nenad Vrhovčak - direktor
Ivana Kalaica - direktor

IBAN HR06 2340 0091 1101 9451 2
[email protected]